FCC-Segell-banner4
Inauguracions a ADN Galeria i ADN Platform

Exposicions

Inauguracions a ADN Galeria i ADN Platform

bonart barcelona - 16/01/14
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Nial nou-180x178

A ADN Galeria i ADN Platform celebrauna triple inauguració que tindrà lloc el 25 de gener de 2014 i s'iniciarà a partir de les 12h. En primer lloc s'inaugurarà l'exposició de Carlos Aires: This is not just fucking business a la galeria. L'exposició versa sobre el gir semàntic que estableix l'artista a través de la re-codificació d'icones i valors mostrant de forma irònica la relació entre els subjectes polítics, la societat i la formació del discurs històric.


A continuació a ADN Platform a Sant Cugat és presenta el segon cicle d'exposicions de l'espai. En aquesta ocasió és mostrarà l'exposició individual d'Iratxe Jaio & Klaas van Gorkum: Els marges de la fàbrica comissariat per Latituds. Com a part de l'exposició el britànic “avant-folk” Nathaniel Robin Mann, realitzarà una performance vocal a partir de les imatges en brut del vídeo Work in Progress i inspirada en el tradició de les cançons de treball.


També s'inaugura el segon capítol de Micro-accions d'emergència#2 comissariat pel grup d'investigació de tornada i volta (Claudia Segura & Inés Jover) presentant treballs de Sharon Hayes, Carlos Motta i Joaquín Segura que exploren els límits i frustracions dels ideals, el desengany social contemporani i les seves restriccions. 


A la imatge, "Mar negro", 2012 de Carlos Aires.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021