Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Frank Jensen i Kubach&Kropp a la Galeria Anquin’s

Frank Jensen i Kubach&Kropp a la Galeria Anquin’s
bonart reus - 22/01/14

La galeria Anquin’s de Reus inicia l’any 2014 amb una exposició  que combina pintures de gran format de l’artista Frank Jensen i escultures de la parella alemanya,  Kubach&Kropp. L’exposició s’inaugurarà el 24 de gener a les vuit del vespre amb la presència de Frank Jensen. Es presentarà el darrer llibre de l’artista.

Frank Jensen ( Salten. Dinamarca, 1956) és un artista habitual de la galeria  amb una  intensa trajectòria.  La seva obra  s’exposa en galeries de tot el país i forma part de la col·lecció de la Fundació Vila Casas.  La galeria ha presentat la seva obra en nombroses fires d’art europees  amb un gran èxit. (Art Fair Cologne, St’art , Art Karlrushe, Art Bodensee, Art Copenhaguen). L’artista danès que resideix a Barcelona des de fa més de vint anys, realitza una obra  abstracta on l’element plàstic predominant és el color, un color  de gran intensitat que aplica amb diferents capes  fins aconseguir la  profunditat i textura desitjada,  Totes les seves pintures parteixen d’ una sòlida estructura i una composició equilibrada que ens transmet harmonia i bellesa. Darrerament inclou petites imatges fotogràfiques perfectament integrades en el conjunt i que ens donen un punt més per a la reflexió.

La parella d’escultors Livia Kubach ( Bad Münster am Stein, 1966) i Michael Kropp (Kölhn,1960) són ben coneguts a Alemanya, on tenen molta obra pública. La galeria Anquin’s va contactar amb els artistes a la Fira Art Karlsruhe d’Alemanya, una fira on exposen els millors escultors d’Europa i on la galeria participa des de l’any 2008.  Des d’aleshores ha exposat la seva obra a la galeria i també a Fires Internacionals. Les escultures de Kubach&Kropp a més de ser  contemplades han de ser tocades per l’espectador. La majoria de les seves escultures es mouen o emeten algun so al tocar-les; d’altres juguen amb la llum que les travessa.  Això encara sorprèn més degut al sòlid material que utilitzen: el granet. Un material gens dúctil  i que els artistes treballen amb grans aparells fins  a aconseguir dotar de lleugeresa i inclús de moviment a les seves escultures.

Una exposició que es pot visitar visitar fins els 26 de febrer a la galeria Anquin’s de Reus i també a la  web de la galeria: www.anquins.com

 

JP_Bonart-180x180-Online_Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88