JP_Bonart-1280x150px-Online-

Biblioteca

Phaidon publica una biografia de Lucien Freud

Phaidon publica una biografia de Lucien Freud
Coincidint amb l'exposició de Lucian Freud a La Royal Academy de Londres el 24 d'octubre 2019, Phaidon edita la meravellosa biografia de l'artista amb imatges inèdites.
El llibre Lucien Freud: A Life es publica el 26 de setembre de 2019 i val 175€. Organitzades cronològicament per dècades, les 150 il·lustracions s'acompanyen de textos que expliquen el marc històric en el qual va viure i va treballar Lucian Freud. El llibre comença per la seva infantesa a Berlín, i segueix al Regne Unit, on es va traslladar amb la seva família l'any 1933 fugint del règim nazi.
Lucian Freud: A Life inclou fotografies de l'artista fetes per Cecil Beaton, Clifford Coffin, Lord Snowdon i Brassaï, a banda de retrats que li van fer amics com Bruce Bernard, John Deakin i Harry Diamond. També inclou 18 quadres de Freud obra de Francis Bacon, un dels amics més importants de l'artista. Entre els textos figura l'única peça formal de Freud, “Thoughts on Painting”, publicada quan tenia 31 anys. I una entrevista amb Leigh Bowery, un dels subjectes més freqüents en els quadres de Freud, i un text breu del difunt historiador de l'art Sir John Richardson i Rose Boyt, la filla de Freud.  
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px