banner-elscatala-817x88px
INSPAI organitza dos cursos nous per difondre la fotografia

Notícies

INSPAI organitza dos cursos nous per difondre la fotografia

bonart girona - 06/02/14
La-Galeria-201602-recursEude, generic

INSPAI, Centre de la Imatge de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona organitza dos cursos nous adreçats als aficionats a la fotografia i a famílies que vulguin endinsar-se conjuntament en aquest món. Els cursos estan inclosos dins de l’oferta formativa d’INSPAI, que arriba a la vuitena edició, i comptaran amb els fotògrafs Marcel Asso i Eddy Kelele. “Amb aquests cursos volem ajudar a potenciar la fotografia”, va dir Xavier Soy, vicepresident de l’Àrea de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació.


El primer curs, titulat “Curs d’iniciació a la fotografia”, està adreçat a aficionats a la fotografia. En aquest curs s’estudiaran els mecanismes bàsics de la càmera, l’exposició, l’escala ISO, la temperatura de color i les normes bàsiques de composició. El curs, el professor del qual serà Marcel Asso, fotògraf i professor de l’ERAM - Universitat de Girona, constarà de sis sessions: els divendres 21 i 28 de març, 4, 11 i 25 d’abril i 9 de maig, de les 18 a les 20 h. El curs s’impartirà a la Casa de Cultura de Girona i tindrà un preu de 60 € (tarifa normal) o de 45 € (tarifa reduïda).


L’altre curs, que té per títol “Curs de fotografia per a pares i fills”, està destinat a pares i fills que vulguin descobrir com millorar les seves fotografies, així com a fomentar el vincle entre pares i fills mitjançant l’expressió fotogràfica. Està adreçat a aficionats a la fotografia, i serà a càrrec del fotògraf i professor de l’ERAM, Eddy Kelele. El curs constarà també de sis sessions, cada divendres, entre el 16 de maig i el 20 de juny, de les 18 a les 20 h. Aquest curs també s’impartirà a la Casa de Cultura, i tindrà el mateix preu que el “Curs d’iniciació a la fotografia”.


La tarifa reduïda està destinada als col·lectius de jubilats, discapacitats, aturats, membres de famílies nombroses i estudiants de menys de 25 anys.


 

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells