Expo Josep Coll 2022 baner
Inund’art 2014 amb moltes novetats

Notícies

Inund’art 2014 amb moltes novetats

bonart girona - 21/02/14
180x180Baner_Viladot_Bonart_360x356

La Trobada i Mostra d’Art Multicisciplinari inund’ART engega motors de l’edició d’enguany convocant els artistes a presentar les seves propostes fins el proper 28 de març.  Les condicions per optar a formar part de la mostra apareixen detallades al seu web www.inundart.org, on també hi ha la butlleta d’inscripció. Aquest any, es dobla la dotació econòmica dels artistes, que passa dels 50 euros als 100 amb un màxim de 500 euros per als grups. La novena trobada se celebrarà del 5 al 8 de juny i aquest any no només inundarà d’art els carrers i places de Girona sinó que la marea artística desbordarà enguany els locals del centre de la ciutat. I és que els responsables dels establiments han arribat a un acord amb els organitzadors i cediran espais per exhibir les obres visuals seleccionades durant el mes anterior a la mostra.


L´èxit de l’any passat dels tallers d’art i espectacles per al públic infantil, fa que es repeteixi aquesta modalitat de mini-art, juntament amb les ja consolidades d’arts visuals, arts escèniques, arts musicals i instal·lacions als ponts, carrers i places. També es repeteix l’adhesió a Giroscopi Cultural, que enguany ha programat dotze actuacions d’artistes seleccionats durant l’anterior edició d’inund’ART.


En aquesta edició, més que mai, inund’ART es consolida com un referent de promoció dels artistes. A part de convocar els programadors de les comarques gironines i d’arreu de Catalunya, i els tècnics de Giroscopi Cultural perquè seleccionin les millors propostes i les incloguin en el catàleg d’actuacions per a les programacions dels municipis gironins, l’Ajuntament de Palafolls també cedirà espais per exhibir art multidisciplinari. Així, els tècnics municipals faran una tria dels artistes seleccionats  i organitzarà una rèplica d’ inunund’ART un mes després, el 12 i 13 de juliol.


Amb aquestes novetats pren encara més força la filosofia d’inund’ART. La mostra no és organitzada per gestors culturals. Són artistes activistes que creen art i s’uneixen per compartir-lo i crear xarxes i circuits d’exhibició. I enguany, aconsegueixen travessar fronteres geogràfiques i socials ja que els artistes estrenaran espais expositius en establiments comercials de Girona i en carrers i places de Palafolls, a més d’inundar d’art els habituals escenaris dels carrers i places gironines, els espais culturals de la Casa de Cultura i la Mercè, i espais expositius dels municipis gironins adherits a Giroscopi.


A la imatge, escultura de Josep Mercader. Inund'art 2013.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]