banner_aire_bonart_horitzontal

Convocatòries

La Fundació Arranz-Bravo convoca la segona edició del Premi d’Arts Visuals

La Fundació Arranz-Bravo convoca la segona edició del Premi d’Arts Visuals
bonart l'hospitalet de llobregat - 25/02/14

La Fundació Arranz-Bravo de l’Hospitalet de Llobregat convoca la segona edició del Premi d’Arts Visuals Arranz-Bravo. Els artistes participants hauran d’enviar un dossier o un projecte relacionat amb la seva obra contemporània a l’adreça postal o electrònica de la fundació. No hi ha restricció de tema, ni de disciplina artística, ni de format. Hi podran optar els artistes entre 18 i 40 anys.

Material a presentar: Dades personals, data naixement, centre on realitza els estudis d’art, dades de contacte... Documentació gràfica, que consistirà en un màxim de 10 imatges dels treballs dels dos darrers anys,  i se’n detallarà la fitxa tècnca  (Títol, any, tècnica, mides...)  de cada una de les obres. (Es pot entregar el dossier tant en document físic com en digital). 

Premi: Hi haurà un sol guanyador. El premi consistirà en una exposició individual a la seu de la Fundació Arranz-Bravo de l’Hospitalet durant 2 mesos del 2015, comissairat, despeses de producció i l’edició d’un catàleg. S’avaluaran els dossiers que s’entreguin abans del 15 de juny del 2014. Els dossiers seran sotmesos a votació per un jurat seleccionat per la Fundació Arranz-Bravo. Es comunicarà el nom del guanyador abans de l’1 de juliol del 2014. 

Per a més informació: Fundació Arranz-Bravo Av. Josep Tarradellas, 44 - 08901 L’Hospitalet de Llobregat. Tel. (34) 93 260 02 68. fundacioarranzbravo@l-h.cat i www.fundacioarranzbravo.cat 

A la imatge, Sergi Mesa, guanyador de la primera edició.

Nial nou-180x178Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px