FCC-Segell-banner4
Zona de contacte al Museu d’Art

Exposicions

Zona de contacte al Museu d’Art

bonart cerdanyola del vallès - 01/03/14
Impremta Pages - banner-180x178Gif_Viladot_180x180_2

El Museu d’Art de Cerdanyola inaugura el 7 de març l’exposició Zona de Contacte. Disseny, Art i Societat comissariada per Curro Claret i produïda per l'ACVic Centre d'Arts Contemporànies.


El MAC porta a les seves sales una mostra que, des del punt de vista del disseny, planteja una visió crítica i constructiva de la societat. Zona de Contacte és un recull heterogeni i intencionadament dispers d'alguns projectes que des del disseny, l'art o l'arquitectura incideixen en aspectes diversos del fet de viure en societat. Projectes que posen de manifest el compromís dels seus autors vers qüestions socials, i que ho fan des d'uns paràmetres que van més enllà de les pròpies especialitats des de les quals operen.


Projecte expositiu comissariat per Curro Claret, amb la participació de Artlantique, Camper, Emili Padrós, Gemma Busquets, Ikea i Unicef, Katrina Furniture Project (Jenga Mwendo i Tammy Petro), Laura Arqués, Marta Petreñas i Massimiliano Scaglione, Lee Kiseung, Makea, Mariscal, Martí Guixé, Pablo España, Recetas Urbanas/Santiago Cirugeda - Shigeru Ban Architects - Associació d'Afectats per l'Amiant.


A la imatge, detall de Martí Guixé Sponsored food, foto Inga Knölke/Imagekontainer 1997

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-