canal-mnactec-1280-150

Biblioteca

Presentació de "L'agulla del destí" de Carme Pagès a la Biblioteca

Presentació de \
bonart roses - 11/03/14

La Biblioteca Municipal de Roses prossegueix el seu cicle de presentacions literàries el dia 13 de març (20 h). En aquesta ocasió, l'obra escollida ha estat el recull de poemes de Carme Pagès, “L'agulla del destí”. L'acte s'emmarca dins la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que la biblioteca rosinca commemorarà el 21 de març amb la realització d'un recital poètic.

 “L'agulla del destí” és un recull de poemes de Carme Pagès, que comparteixen el mar i l'univers aquàtic com a símbol de tot allò que defineix la vida. A través dels cinc apartats que composen el volum, l'autora s'endinsa en els neguits i interrogants vitals i reflexiona sobre la incertesa del destí humà i la natura canviant dels éssers humans.

 Carme Pagès (Figueres, 1948) és llicenciada en Filologia Catalana per la UOC. Ha fet de correctora i de professora de llengua catalana. És en la poesia, en l’assaig literari i en l’article, que troba la seva via d’exteriorització més intens. Ha estat guardonada en diferents ocasions i forma part del col·lectiu de poetes de versos.cat.

 La tria d'un poemari per a la presentació literària del mes de maç, obeeix a la voluntat de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, efemèride que té lloc anualment el 21 de març, des de què la Conferència General de la UNESCO el proclamés l'any 1999.

Completarà la programació un recital poètic que tindrà lloc el mateix dia 21 a la Biblioteca. En el decurs de l'acte diferents membres del Grup de Teatre de Roses realitzaran la lectura de poemes, donant pas a continuació al públic assistent que vulgui participar amb la lectura de textos.

Nial nou-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal