Expo Josep Coll 2022 baner
“Jaume Sabartés vist per Pablo Picasso”, conferència d’Elisabeth Cowling

Notícies

“Jaume Sabartés vist per Pablo Picasso”, conferència d’Elisabeth Cowling

bonart barcelona - 11/03/14
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021La-Galeria-201602-recurs

"Querido Sabartés: Jaume Sabartés vist per Pablo Picasso", és el títol de la primera conferència magistral organitzada en homenatge al fundador del Museu i anirà a càrrec de l’experta internacional Elisabeth Cowling


El 13 de març del 2014, a les 19 hores, a la sala d’actes del Museu Picasso (accés per Pl. Sabartés, 1), se celebrarà la primera conferència magistral organitzada en homenatge al fundador del Museu Picasso, Barcelona. Cada any es presentarà una conferència on es mostrarà el resultat d’estudis recents sobre l’obra de Picasso. Les propostes aniran a càrrec d'historiadors de reconeixement internacional i sempre es programaran el dijous següent al 9 de març, data de l’aniversari del Museu.


La primera conferència titulada "Querido Sabartés: Jaume Sabartés vist per Pablo Picasso" serà impartida per Elisabeth Cowling i girarà a l’entorn de la relació entre Sabartés i Picasso. La seva amistat de més de seixanta anys va ser particularment íntima i es va plasmar en nombroses pintures, dibuixos i gravats de l’artista. Aquestes obres seran el centre de la conferència i donaran l’oportunitat d’examinar el lloc que ocupa la caricatura en els retrats realitzats per Picasso.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1