BONART_1280x150

Exposicions

"L'ull escolta" d'Eugeni Bonet al MACBA

\
bonart barcelona - 12/03/14

L'ull escolta. Eugeni Bonet: Pantalles, projeccions, escrits es podrà vuere al MACBA del 15 de maig al 31 d'agost comissariada per Valentí Roma. Bonet (Barcelona, 1954) és, sens dubte, un dels referents teòrics més inqüestionables en els àmbits del cinema, el vídeo i els mitjans digitals dins el context estatal. Durant quaranta anys, els seus escrits han testimoniat l'evolució d'aquestes disciplines i han fixat genealogies, línies de treball i vincles entre quatre generacions diferents de creadors. D’altra banda, les seves programacions audiovisuals han introduït temàtiques i corrents poc coneguts en els moments successius, fins al punt que moltes d’elles s’han convertit en autèntics manuals d’estudi obligatori.

Finalment, Bonet ha desenvolupat una notable trajectòria com a comissari d’exposicions i com a artista, aquesta última amb diversos films, vídeos i llargmetratges.??L'exposició celebrada al MACBA reuneix una selecció de les programacions audiovisuals realitzades per Eugeni Bonet al llarg de la seva carrera. Són treballs que ofereixen un registre minuciós dels canvis experimentats pels mitjans audiovisuals a l’Estat espanyol, així com de les institucions museogràfiques que els van acollir, al llarg de gairebé tres dècades.

A més, el MACBA publicarà un llibre editat específicament per a aquest projecte, que recull els textos més importants de Bonet –molts dels quals varen aparèixer en revistes i fanzines de difícil accés o en catàlegs avui exhaurits–, i també alguns escrits inèdits.

Impremta Pages - banner-180x178Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1