banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Fernando García Monzó inaugura la seva primera exposició individual a Venècia

Fernando García Monzó inaugura la seva primera exposició individual a Venècia
bonart venècia - 21/03/14

El 21 de març del 2014 té lloc en la Galeria d'Art Giudecca 795 de Venècia la inauguració de la primera exposició individual de Fernando García Montsó, programada dins de les activitats del Certamen Internacional Art Laguna, que celebra la seva vuitena edició. L'exposició de Fernando García Montsó que es podrà visitar aquests dies a Venècia mostra al públic una selecció de quinze obres, realitzades entre 1999 i 2013, entre les quals es troba Buongiorno mamma!! Il più bel risveglio per una mare, retrat en llapis Vaig explicar sobre paper, amb el qual es va alçar al març de 2013 amb el Premi Especial del Certamen Art Laguna en el prestigiós Arsenal de Venècia.

En paraules de la crítica d'art Emanuela Catalano: “Els retrats de Fernando posen sobre el paper una imatge que sobreviurà al temps; perquè retrata del subjecte la part més veritable, la que no envelleix. (…) Retrats de l'ànima per tant”. L'exposició podrà visitar-se en la Galeria d'Art Giudecca 795 (Fondamenta S.Biagio 795, Venècia), fins al 6 d'abril.

Fernando García Montsó (Saragossa, 1957) s'aproxima al món artístic, concretament al retrat, des de la seva formació com a arquitecte, professió que ha vingut desenvolupant i que explica la seva actitud cap a la persona retratada i la importància del dibuix en les seves obres. “Valoro més la línia que el color” afirma García Montsó, en els retrats del qual busca el protagonisme de la persona sobre el de l'obra.

SS_Bonart-180x180-Onlinecanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90