Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Presentació de l’exposició ‘Fugides. La ficció com a rigor’ al Fabra i Coats

bonart barcelona - 26/03/14

El dia 28 de març, a les 13.00 hores, al Centre d’Art Contemporani de Barcelona-Fabra i Coats (carrer Sant Adrià, 20), es presentarà l’exposició Capítol2. Fugides. La ficció com a rigor’. A l’acte hi assistiran el director de Promoció del Sectors Culturals de l’Institut de Cultura, Llucià Homs; els comissaris del projecte, David Armengol i Martí Manen, i alguns dels artistes participants.

La mostra compta amb treballs dels artistes Rosa Barba, Haris Epaminonda, Lilli Hartmann, Antoni Hervàs, Marla Jacarilla, Olivia Plender, Francesc Ruiz, Ariel Schlesinger, Constant, Carlos Pazos i Zush.

Fugides. La ficció com a rigor és el segon capítol d’El text: principis i sortides, el programa d’exposicions i activitats de Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona per a la temporada 2013-2014. Aquesta segona entrega s’acosta a les possibilitats narratives de la ficció. Situacions de fugida en què la realitat deixa de ser l’únic paràmetre i la invenció, la fantasia o la simulació atorguen a allò narrat una altra veracitat possible i particular.

El mateix divendres, 27 de març, a les 18 hores, amb ‘Abans de començar’, una trobada prèvia a les inauguracions dedicada als vincles entre la literatura i l'art, es reunirà a l’escriptor Enrique Vila-Matas i a Chus Martínez, comissària i un dels personatges principals a la novel.la Kassel no invita a la lógica d'Enrique Vila-Matas. A les 20 hores, s’inauguració de l'exposició.

Capítol2. Fugides. La ficció com a rigor’ es podrà veure fins el 18 de maig de 2014.

Impremta Pages - banner-180x178canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88