Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Art Open Views, art contemporani en espais privats

Art Open Views, art contemporani en espais privats
bonart madrid - 31/03/14

Art Open Views-art contemporani en espais privats, és un projecte cultural que forma part d'aquelles investigacions orientades a crear nous espais expositius per convertir-los en noves plataformes amb l'objectiu de donar visibilitat a artistes, i comissaris compromesos amb l'àmbit artístic, ajudant en el procés de divulgació de la cultura i de l'art en la contemporaneïtat. 
L'espai expositiu, que pot ser un domicili particular, el taller de l'artista, -o qualsevol altre espai públic o privat l'ús habitual del qual no sigui el d'exhibició d'art-, es converteix llavors en el nou teatre, un site specific per excel·lència en el qual cada creador desenvolupa i manifesta el seu propi llenguatge, els seus temes, les seves tensions. Pintura, escultura, fotografia i performance s'entrellacen creant noves percepcions i emocions de les quals el públic pot gaudir.

Art Open Views-art contemporani en espais privats no vol vincular-se a un únic territori geogràfic o ni a un districte particular de la ciutat; així com tampoc vol associar-se a un grup exclusiu d'artistes, doncs el seu objectiu és mostrar el potencial creatiu inherent tant de comissaris com d'artistes.

Per a la seva segona edició Art Open Views es trasllada a Madrid i presenta vuit projectes comisariados per un total d'onze comissaris, i compte en total amb trenta-quatre artistes de diferents disciplines com: pintura, escultura, fotografia, video, performance… Art Open Views se celebra del 16 al 18 de maig. Arrenca el dia 16 amb un opening en el qual es presentarà el projecte global i on participaran cinc convidats del món de l'art. Els dies 17 i 18 s'exhibiran els treballs dels 34 artistes. Els barris en els quals es durà a terme Art Open Views són els més característics de la ciutat: Malasaña, Lavapiés, la Llatina, Chueca.

Aquests són els projectes seleccionats: Victoria Arribas Roldán, Malenconia, amb Carlos Maté; María Collado, Buried Alive, amb Rosana Torres Cano, Maider Domínguez Repodas; Elsa Duhaut, Mudes Sistemàtiques. Gens es crea ni es destrueix, tot es transforma, amb Belén Nebot, Carla Cañellas, Nadia, Devonish i Sila Herrera; Fátima García, Sheltered Beacon, amb Beatriz Ujados, Carlota Ríos, Cristina Minguillón, Emilia València Martín i Fátima García¸ Pacer, amb Cristina Vázquez Pedreño, Rubén Andreu Altinay; Nicola Mariani i José Luís Calderón, Espectácula, amb Yolanda Domínguez, María Sánchez; L.I.C–L'Estació Central, Primera Parada, amb Carlo Cuñado, CENZ, Un trozo de cartón, Paduano, Vanico i Vector Cultural (María Tolmos i Verónica Ortega), Rebobine, amb Carla Andrade, Cristina Mejías, François Vanneraud, Ian Waelder, José Antonio Vallejo, Pablo Serret.

Art Open Views està organitzat i dut a terme per Barbara Bacconi, comissària i historiadora d'art i Federico Zanetti, web designer, CMO, màrqueting i publicitat. 

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021DP_Bonart-180x180

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px