banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

El Casal Solleric exposa una obra escultórica de José Bechara

El Casal Solleric exposa una obra escultórica de José Bechara
bonart palma - 04/04/14

El tinent de batlle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, acompanyat per la directora gerent de Palma Espai d’Art, Pilar Ribal, i l'artista i comissari de l'exposició Behind the scenes, a Ses Voltes, Jordi Pallarès, ha presentat la peça escultòrica Ultramar en acero con cinco cabezas de l'artista i escultor brasiler, José Bechara, que s'exposa al Casal Solleric i un compendi dels projectes realitzats per artistes que han participat en el programa de residències d'artistes del CAC de Ses Voltes.

Fernando Gilet ha destacat que l'escultura de José Bechara “justifica per si sola que José Bechara estigui considerat com un dels principals renovadors de l'escultura contemporània, especialment al Brasil, on enguany serà present en diverses exposicions individuals a prestigiosos museus, centres d'art i galeries privades”.

El tinent de batlle de Cultura i Esports, després d'agrair el patrocini de la Fundació Banc de Santander, ha recordat que “el Casal Solleric, especialment el seu pati central, s'està convertint pel seu atractiu en un espai artístic molt desitjat i cobejat pels artistes per a exposar la seva obra, tal com així ha passat amb la peça de l'escultor Jose Bechara”.

“Behind the scenes” a Ses Voltes. Fernando Gilet també ha presentat la proposta expositiva “Behind the scenes”, una mostra dels projectes realitzats pels artistes durant el programa de residències d'artistes en el CAC de Ses Voltes. Amb aquest motiu i coincidint amb la celebració el dia 5 d’abril de ArtPalma Brunch, el CAC de Ses Voltes obrirà al públic la “Sala de processos”, on es podrà contemplar el procés creatiu dels artistes, els seus experiments artístics, obres en curs, reflexions dels artistes i el procés d'elaboració de les obres. En aquesta exposició hi ha intervingut activament Natxa Pomar, realitzant una col·lecció de vídeo entrevistes dels artistes; la Fundació Palma 365 que ha possibilitat que es pugui convidar un grup de 4 professionals perquè coneguin l'activitat que es realitza en aquest CAC de Ses Voltes i al comissari Jordi Pallarès que ha coordinat un dels projectes que es presenten a l'exposició. Els artistes que que han participat en aquesta mostra han estat Adriana Cerecero, Bell Fullana, Elnaz Javani, Ian Waelder, Miquel Adrover, Romina Blanco i Xim Izquierdo.

A la imatge, Pilar Ribal, Fernando Gilet i Jordi Pallarès, al costat de l'escultura de José Bechara al Casal Solleric.

Nial nou-180x178banner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90