Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

"Record'Art... 40 anys amb Cadaqués", del 26 de juliol al 10 d'agost

bonart cadaqués - 15/04/14

Si bé en un principi s'havia anunciat que la "moguda" artística a Cadaquès Record'Art... 40 anys amb Cadaqués se celebraria del 2 a l'11 d'agost, l'organització, d'acord amb l'Ajuntament, ha decidit programar-ho del 26 de juliol al 10 d'agost per tal de no coincidir amb la inauguració del festival de música de Cadaqués previst pel 2 d'agost.

L'arquitecte Julio Laviña Batallè, promotor d'aquest esdeveniment artístic, està molt il·lusionat "tot i les dificultats que suposa organitzar una "moguda" com aquesta". De moment, la relació d'artistes que han confirmat la seva assistència a Record'Art... 40 anys amb Cadaqués i han aportat una obra seva són:: Miguel Condè, Juan Luis Buñuel, Vicenç Viaplana, Josep Maria Riera i Aragó, Adolfo Estrada Regina Saura, Leiticia Feduchi, Francesc Artigau, Buenaventura Ansón, Pedro Mata Saralegui, Xano Armenter, Eduard Arranz-Bravo, Tom Carr, Robert Llimós, Alfonso Alzamora, Santi Moix, Guillermo Pérez Villalta, Xavier Corberó, Antoni Llena, Tomás Gómez, Ignasi Reventós, Enric Pladevall, Lluis Ventós, Sergi Aguilar, Erwin Bechtold i Pat Andrea". També es disposarà d'obra d'Ignacio Iturria, Ràfols Casamada, Francesc Todó, Antoni Tàpies, Joan Ponç, Josep Guinovart, Joan Josep Tharrats, Eduardo Arroyo, Equipo Crónica, Jaume Plensa... També la gestió amb artistes que ultimament exposen a Cadaqués és molt positiva: Koldo Sebastián, Perico Pastor, Pere Bellés, Alber Udaeta, Joaquín Lalanne, Koyama, Wolfgang Berus...

L'esdeveniment reunirà artistes des dels anys 70/80/90 fins als que ara exposen a Cadaqués. Es tracta, segons Julio Laviña, de "fer durant una setmana una exposició a la galeria Patrick Domken, que és la més gran i té unes bones condicions expositives, d'una obra o dues d'aquells anys al costat d'una o dues actuals". A diferents galeries hi haurà col·loquis i actes paral·lels. En un principi la cloenda es farà a l'antic Corral de la Gala, edifici que Dalí Gala van comprar a Cadaqués.

A la imatge, una obra de Tom Carr, artista participant a l'esdeveniment de Cadaqués.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Eude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal