BannerFCC_Bonart
El Museu Morera prorroga l’exposició “Català-Roca. Retrats” fins l’1 de juny

Exposicions

El Museu Morera prorroga l’exposició “Català-Roca. Retrats” fins l’1 de juny

bonart lleida - 16/04/14
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Tina-180x180px_v1-cat

Amb motiu de la bona acollida de la mostra, el Museu d’Art Jaume Morera ha decidit prorrogar l’exposició “Català-Roca. Retrats” fins el diumenge, 1 de juny (la clausura estava prevista el 27 d’abril). La mostra, que ofereix l’oportunitat de conèixer una de les facetes més desconegudes d’un dels fotògrafs cabdals de la història de la fotografia al nostre país, ha rebut més de 3.000 visites des de que es va inaugurar el passat 30 de gener. A més a més, 36 grups, bàsicament grups educatius de primària, secundària i batxillerat han participat en les activitats educatives que s’han organitzat expressament per aquesta mostra. En aquest sentit, també han visitat l’exposició, entre d’altres, diversos grups de l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol i de la Universitat de Lleida.


L’entrada a l’exposició és gratuïta i el Museu, prèvia concertació horària, ofereix també gratuïtament visites comentades per a grups. L’horari d’obertura de l’exposició és de dimarts a dissabte, de 12 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h; dilluns, tancat.


Aquesta exposició està organitzada per la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran (XMTL), és una producció tècnica del Museu d’Art Jaume Morera i compta amb el suport del Servei d’Atenció als Museus de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa la mostra, després del Museu d’Art Jaume Morera, itinerarà pels següents museus del territori que formen part de la XMTL: Esterri d’Àneu, Ecomuseu de les Vall d’Àneu (Del 16 de juny al 31 d’agost de 2014); Cervera, Museu Comarcal de Cervera (Del 19 de setembre al 2 de novembre de 2014); Balaguer, Museu de la Noguera (Del 8 de novembre de 2014 al 2 de febrer de 2015) i Tàrrega, Museu Comarcal de l’Urgell (Del 21 de març al 26 d’abril de 2015).


Per altra banda, l’exposició “Català-Roca. Arquitectura” ubicada al vestíbul de la seu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, mostra centrada en la seva fotografia d’arquitectura, també es prorrogarà fins el proper 1 de juny.

Et poden
Interessar
...