Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Pretèrites" de Victor Otero a la Galeria Artevistas

\
bonart barcelona - 21/04/14

La Galeria Artevistas del Passatge del Crèdit, 4 de Barcelona presenta Pretèrites, la primera exposició individual de Victor Otero. El títol és un adjectiu que fa referència a coses que ja han passat o passat. L'exposició és una retrospectiva d'un petit període de temps. Un lapse llunyà que tanca moments íntims d'éssers humans dibuixats per Otero. Imatges de sentiments, tristesa, malenconia, nostàlgia que ens faran reflexionar i empatitzar amb les persones retratades. Victor Otero vol captar les emocions de les persones, intentant veure més enllà de la superficialitat de l'aspecte exterior. El seu objectiu és plasmar, a través de retrats i autoretrats, el que transmeten aquestes persones, aquests cossos, aquestes cares o el mateix.
Otero ens presenta el seu idea dels sentiments: els representa en els protagonistes de les seves obres i ens deixa imaginar les històries que cada un oculta
En les obres de l'exposició veurem la interessant evolució tècnica de l'artista. Victor Otero torna a utilitzar els olis per als suports de major dimensió i afina els acabats de les aquarel·les, deixant visible els traços sinuosos dels dibuixos sota les capes de color. Les figures d'Otero ens portaran al seu món íntim i commovedor .

Victor Otero, artista plàstic de Montornès del Vallès (Barcelona, 1985), de formació autodidacta, participa en la seva primera exposició el 2006, la qual va incentivar una dedicació plena a l'art.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88