canal-mnactec-1280-150

Certàmens

La tretzena edició de la Fira DeArte durarà un mes

La tretzena edició de la Fira DeArte durarà un mes
bonart medinaceli - 21/04/14

El 24 d'abril s'inaugura la tretzena edició de la Fira DeArte al modern Centre Cultura de Sanchinarro al barri madrileny d'Hortaleza. La fira, que enguany torna a Madrid, es desenvolupa amb tres seus, Madrid, Medinaceli i Sòria. Durarà un mes i acabarà 25 maig 2014. Reunirà un centenar d'artistes contemporanis de diversos estils i tendències en les tres ciutats esmentades. Sota el lema Art per Viure mostrarà, segons l'organització, obres intel·lectual i econòmicament assequibles. Segons Agustí Medina, President d'Honor de la Fundació DeArte, es tracta de creacions destinades a produir emocions en què alegrar i deixar-se portar.

La Fira DeArte concedeix dos importants distincions: El Premi Una Vida DeArte , concedit aquest any a Rafael Canogar en reconeixement a la seva dilatada trajectòria artística. El premi s'atorgarà a Medinaceli, en el transcurs del segon acte inaugural a la seu principal de la fira, el Palau Ducal de la vila soriana, el dia 25 d'abril a les 13 hores. El Premi Un futur DeArte, que destaca la vàlua d' un jove creador, ha estat per Mirai Kobayashi, madrileny d'origen japonès.

La Fira DeArte ofereix al visitant art de qualitat tant per al col·leccionista més expert com per als que s'inicien en el col·leccionisme. Es tracta, segons el seu fundador i director Miquel Tugores, d'una fira veterana, d'alt nivell que, alhora, és amena i abastable, que mostra l'art que el visitant i el col·leccionista desitjaria gaudir a casa: Art per a viure. I conclou Tugores, pintura, escultura, obra gràfica, fotografia i instal·lacions a l'abast del visitant i del col·leccionista més exigent.

La seu principal de la fira es troba ubicada al Palau Ducal de Medinaceli a l'edifici renaixentista, la fira ocupa més de 1500 m2. Des del 24 d'abril al 25 de maig, al Palau Ducal de la vila, a Madrid ia Sòria, un centenar d'artistes mostraran les seves últimes creacions a la que serà una fira que pretén estimular el col·leccionisme a Madrid, Castella i Lleó, la Rioja, Euskadi, Aragó, Castella-la Manxa, fonamentalment.

A Sòria, amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, al Palau de l'Audiència es donaran cita una àmplia selecció dels autors participants en la XIII edició de Fira DeArte. A Madrid, al Centre Cultural Sanchinarro, que va obrir les portes fa tot just tres anys amb l'objectiu de prestar serveis culturals a la ciutadania  en els seus més de 8.000 metres quadrats fomenta l'art, la música, el teatre i formació per al lleure educatiu. Es tracta d'un modern contenidor cultural que albergarà la tretzena fira.

Premi_Bonart_180x180Escenari_prodigios_Bonart_180x180 px

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90