BannerFCC_Bonart
Darrera visita del cicle “Tres visions sobre Català-Roca” al Museu Morera a càrrec de Toni Prim

Notícies

Darrera visita del cicle “Tres visions sobre Català-Roca” al Museu Morera a càrrec de Toni Prim

bonart lleida - 25/04/14
La-Galeria-201602-recursBONART-180x180-SADE
El dia 27 d’abril, a les 12:00 hores, tindrà lloc al Museu d'Art Jaume Morera la tercera i darrera sessió del cicle de visites guiades que sota el títol Tres visions sobre Català-Roca el Museu ofereix dins del programa d'activitats paral·leles de l'exposició “Català-Roca. Retrats”. Aquest cicle proposa que tres fotògrafs de diferents generacions relacionats amb el gènere del retrat comparteixin amb el públic la seva visió sobre l’obra retratística de Català-Roca.

En aquesta ocasió, la visita guiada anirà a càrrec de Toni Prim (http://www.toniprim.cat), fotògraf lleidatà de dilatada trajectòria i ampli reconeixement. Nascut a Lleida al 1956, Toni Prim s’afeccionà a la fotografia des dels 17 anys. Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i fotògraf professional amb estudi propi des de 1981, ha realitzat estudis especialitzats en Técnica Fotogràfica als Estats Units i a Suïssa. Va ser President de la Societat Fotogràfica de Lleida i Director del certamen Fotomostra Iltirda durant 5 anys. A més de la seva feina com a fotògraf professional, Toni Prim també ha desenvolupat una gran activitat creativa manifestada a través de llibres, publicacions, exposicions i fotografia de viatges. Actualment dirigeix el Centre d'Estudis Toni Prim en el que s'imparteixen cursos de fotografia, producció de vídeo, disseny gràfic i tractament digital de la imatge.

L'activitat es gratuïta, oberta a tot el públic en general i no es necessari fer cap reserva prèvia.

Per altra banda, cal recordar que amb motiu de la bona acollida de la mostra, que ja han visitat més de 3.500 persones, l’exposició “Català-Roca. Retrats” s’ha prorrogat fins el proper 1 de juny.

A la imatge, a dalt, Francesc Català-Roca: Micaela Flores Amaya, “La Chunga”, c. 1955 © Fons Fotogràfic F. Català-Roca – Arxiu Fotogràfic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. A sota, Francesc Català-Roca.

Et poden
Interessar
...