FCC-Segell-banner4
Els punts de fuga a la Galeria Victor Lope Art Contemporani

Exposicions

Els punts de fuga a la Galeria Victor Lope Art Contemporani

BanerJaumeRiba05Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Fins el 14 de desembre de 2019, la Galeria Victor Lope Art Contemporani presenta per a la cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend, que se celebrará del 10 al 13 d'octubre, el projecte Vanishing Points, una exposició en la qual participen tres artistes representats per la galeria: Francisco Suárez, (León, 1965), Patrik Grijalvo (Bilbao, 1984) i Dirk Salz (Bochum, 1962). A la mostra s'hi podran veure les seves obres més recents, que parlen de la llum i de la seva relació amb l'espai, la línia i la geometria.

El títol de l'exposició  significa Punts de Fuga i ens confessa la intencionalitat del projecte: mostrar el vincle entre els treballs dels artistes. Punts de Fuga parla sobre la complexitat de la perspectiva i la profunditat en l'abstracció geomètrica.

La llum juga un paper fonamental en les composicions, i cada artista la trrballa a través de la tècnica i la creativitat, però de maneres molt diferents; les obres de Dirk Salz semblen xuclar la llum a través de les capas superposades de resina; les peces de Francisco Suárez irradien llum i creen una atmosfera vibrant. Els treballs de Patrik utilitzen la llum per organitzar la perspectiva deconstruint i superposant interiors d'edificis icònics de l'arquitectura actual.

A la imatge, obra de Dirk Salz. Pigments i resina, 25 cm de diàmetre.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021