970x250_appec2021

Notícies

Activitats culturals a “MACBA es viu”

bonart barcelona - 01/05/14
Impremta Pages - banner-180x178Peral_Banner-Bonart_180x180
Els dissabtes, a les 19 hores, el programa MACBA es viu propasa una gran varietat d’activitats culturals. Música, dansa, activitats sorpresa i propostes d’artistes, conviuen els dissabtes amb exposicions a les sales del museu, que allarga el seu horari d’obertura fins a les 21 hores. Un dia perfecte per apropar-se a l'art contemporani, gaudint d'una programació cultural única, en el centre de Barcelona.

3 de maig. Projecció: María Jerez, The Movie (2008) 55’. Un saló. Un bolígraf. Una cuina. Una grapadora. Una planxa. Una galeta. Un assecador. Un embut. Quatre pòsters. Un misteri per resoldre. Aquesta projecció serveix de contextualització per a la nova obra que María Jerez (Madrid, 1978), en col·laboració amb Cristina Blanco, Amaia Urra i Cuqui Jerez, presenta en la Secció Irregular del Mercat dels Flors el proper 9 de maig.

10 de maig. Propostes curatorials: Jugada a tres bandes. Projeccions de videoart de les col·leccions del CA2M i del MACBA. Per segon any consecutiu el MACBA se suma al projecte Jugada a tres bandes (Ja3b), una iniciativa que connecta galeries d'art, comissaris i artistes, i que se celebra a Madrid i Barcelona. En aquesta ocasió, Beatriz Alonso selecciona obres de videoart de la Col·lecció MACBA, mentre Ingrid Blanco i Antonio Gagliano, les seleccionen de la col·lecció del Centre d'Art 2 de Maig. El 10 de maig, es projectaran ambdues seleccions en el MACBA.

17 de maig. Activitat especial: Arquitectures en moviment, Lipi Hernández. Amb motiu de la Nit Internacional dels Museus, Lipi Hernández, directora de Malqueridas, plataforma de creació, ens presenta aquest dispositiu coreogràfic la idea central del qual és el tractament del cos com a mitjà de comunicació per antonomàsia. Horari especial a les 21.30 h

24 de maig. Dansa: Abans i després de ballar, Bea Fernández, Mònica Muntaner i Daniel Miracle. Aquest projecte performatiu de l'Associació Cultural La Poderosa posa el focus en el cos com a eina de transformació i canvi. En Abans i després de ballar, l'espectador deixa de ser espectador per participar en una vivència compartida a través del ball i la fotografia.

31 de maig. Visita especial i projecció: Keith Haring. La recuperació d'un mural emblemàtic. Projecció del documental que César de Melero va gravar en 1989, quan Keith Haring va pintar el grafiti amb el lema Todos juntos podemos parar el sida en un mur avui desaparegut del Raval. Després del visionat, Sílvia Noguer, Responsable de Conservació i Restauració del MACBA, explicarà el procés de reinstal·lació del mural en febrer d’aquest any.

Et poden
Interessar
...