FCC-Segell-banner4
Alejandrogallery, nova galeria d’art contemporani

Notícies

Alejandrogallery, nova galeria d’art contemporani

bonart barcelona - 01/05/14
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Alejandrogallery, la galeria d'art contemporani inaugurada a Barcelona (Consell de Cent, 204), www.alejandrogallery.com és un projecte en el qual participen artistes formats a la Facultat de Belles Arts de la UB, i que sorgeix amb la intenció de promoure i dinamitzar l'art emergent, especialment la pintura contemporània .

El projecte parteix amb un equip internacional d'artistes, curadors i galeries amb l'objectiu de treballar en sinergia i crear oportunitats internacionals d'exposició i venda d'art emergent. Actualment, col·laboren amb galeries de la Xina (Pantocràtor Gallery), Dinamarca (Galerie Wolfsen), Corea del Sud (AND.N Gallery) i Nova York (Kips Gallery).

La dinàmica de treball de alejandrogallery també inclou la participació en fires i esdeveniments d'art contemporani com ara ArtShow Busan, Art Copenhaguen, Swab, o Loop Festival.

L'espai es va inaugurar el 31 de gener del 2014 amb la mostra Latitud X Longitud Y, del jove artista barceloní Gorka Piñol, a la qual han seguit quatre muntatges d'artistes d'Alemanya, Dinamarca, Manresa i Mallorca. Cada exposició compta amb un catàleg en línia que es pot visitar en els següents enllaços:

Gorka Piñol “Latitud X, Longitud Y”: http://issuu.com/gorkapinol/docs/issuu/3

Deenesh Ghyczy “El acto de ser”: http://issuu.com/lauradocumental/docs/dee11

Frederik Naebleroed “Eurotrash”: http://issuu.com/jimenadelsolar/docs/frederik_n__bler__d_de5e60801087ba

Sergi Mesa “Solarship”: http://issuu.com/jimenadelsolar/docs/catalogo_sergi

Joan Cabrer “Multiverso”: http://issuu.com/jimenadelsolar/docs/catalogo

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021