banner-oro-1280x150

Notícies

La Panera acull tallers d’artista amb el col·lectiu DEMOCRACIA

La Panera acull tallers d’artista amb el col·lectiu DEMOCRACIA
bonart lleida - 07/10/19

A una setmana de finalitzar la seva mostra ORDERels integrants de DEMOCRACIA, realitzen tres projectes participatius amb diferents col·lectius a través del projecte ENCAIXA’T, LA SALETA DE LA PANERA i l’activitat TALLER D’ARTISTA PER A JOVES. Són tres projectes adreçats a docents, nens i nenes d’escoles bressol, persones en situació de vulnerabilitat i joves.

Un dels projectes és Encaixa'ten el qual formació i artistes es combinen per crear una producció dirigida al primer cicle d’educació infantil de 0 a 3 anys. Al taller de Democracia s'analitzen i es desenvolupen els conceptes de comunicació i missatge. Amb el suport de la Fundación Santander.

A la Saleta de La Panera, el contingut del taller desenvolupa exercicis i eines que faciliten l'auto-representació i l'experimentació amb diferents formes de producció alternatives i econòmiques (cartells, octavetes, stencils, pancartes) que es poden aplicar en la difusió.

La proposta es completa amb  Gaudeix el col·lapse: una altra fi del món és possible,  taller d'artista per a joves,d'agitació i propaganda al voltant dels temes més urgents que es plantegen avui en dia: ecofeixisme, col·lapse i extinció, dirigit a persones d'entre 15 i 20 anys.

A la imatge, detall d'un dels tallers de La Panera.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180inclassificables

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px