banner-elscatala-817x88px
Sant Lluc acull la primera edició del projecte “On Mediation”

Notícies

Sant Lluc acull la primera edició del projecte “On Mediation”

bonart barcelona - 09/05/14
180x180Baner_Esteva_Bonart_360x356
Del 12 al 31 de maig Sant Lluc acull la primera edició del projecte On Mediation. Un cicle d’exposicions d’art contemporani creat amb la col·laboració de la Fundació Guasch Coranty, el MACBA, l’arxiu de la Fundació Antoni Tàpies i la plataforma Idensitat.

Les tres exposicions giren entorn a temàtiques actuals:?1. els guanys i les pèrdues derivades del recent trasllat del mercat dels Encants; 2. les problemàtiques socials, polítiques i econòmiques vinculades a Barcelona i plantejades als anys 90 pels artistes Krysztof Wodiczko, Hans Haacke i Craigie Horsfield a la Fundació Tàpies i 3. el concepte de trajectòria vital, analitzat en el sentit més ampli, a partir de l’obra Eye/Machine d’Harun Farocki.

A través de diverses formes d’intervencions artístiques, les tres propostes expositives plantegen un qüestionament crític sobre la realitat actual de la ciutat de Barcelona des d’una perspectiva individual i social. Cada exposició té vinculades activitats paral·leles que la complementen.

En aquestes propostes podem reconèixer noms destacats dins el panorama de l’art contemporani com l’artista Harun Farocki, convidat al Festival LOOP Barcelona d’enguany, David Bestuè, Daniela Ortiz, Xose Quiroga o Domènec, entre d’altres.

Aquestes tres propostes són el resultat de la primera edició del seminari On Mediation. Teoria i pràctiques curatorials en l’art global amb la direcció d’Anna Guasch i Martí Peran. Aquest seminari vol cobrir un buit a Catalunya en els estudis de comissariat d’exposicions i aportar les eines, els recursos i la pràctica als professionals de l’art per al procés de creació d’una exposició.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat