BannerFCC_Bonart

Exposicions

“Pintors modernistes terrassencs” a la casa d’en Joaquim Freixa

“Pintors modernistes terrassencs” a la casa d’en Joaquim Freixa
AA-bonart qBaner_MarDeFons_Bonart_180x180
bonart - terrassa - 10/05/14
Mobles Lloveras com cada any per la Fira Modernista obre les portes de la casa d’en Joaquim Freixa (1894) (Raval de Montserrat, 40 de Terrassa), comptant aquest any amb la col·laboració de la galeria online Punt d’Art.  Junts, presenten una important exposició dels artistes terrassencs de l’època modernista: Joaquim Vancells, Tomàs Viver, Pere Viver i Rafael Benet, anomenada “Pintors Modernistes Terrassencs”.
Cal destacar que la gran majoria d’obres no han estat mai exposades, ja que procedeixen de particulars i familiars dels artistes. Mereix una menció especial un gran paisatge d’en Joaquim Vancells de 400 x 80 cm., el paisatgisme impressionista d’en Tomàs Viver, les quatre estacions d’en Pere Viver i el retrat dels seus propis fills d’en Rafael Benet.

D’aquesta manera, la galeria Punt d’Art segueix apostant, des d’ara fa tres anys, per exposar durant la Fira Modernista l’obra dels mestres de la ciutat, que han tingut molt a dir, mostrar i ensenyar. Artistes plàstics, les obres dels quals són un referent i escola de pintors d’abans, d’actuals i que també ho seran, sens dubte, en un futur.

A més dels dies de Fira Modernista, l’exposició obrirà totes les tardes fins al 25 de maig.

A la imatge, "Pujant a Montserrat" de Tomàs Viver.

Et poden
Interessar
...