BONART-817x68px-Màscara
El còmic inspirat en el Tricentenari, guanyador de la Beca Carnet Jove 2013

Convocatòries

El còmic inspirat en el Tricentenari, guanyador de la Beca Carnet Jove 2013

bonart barcelona - 15/05/14
Anunci_AmpudiaPeral_Banner-Bonart_180x180
A la recerca del català autèntic de Daniel Solerdelcoll “Dànius” i Miquel Martí està protagonitzat per un aventurer que vol descobrir les tradicions, la cultura, les ciutats, els pobles i la gent de Catalunya. El còic inspirat en el Tricentenari ha estat el guanyador de la Beca Carnet Jove 2013.

La iniciativa, impulsada pel Departament de Benestar Social i Família, vol promoure la pràctica artística del còmic entre els joves i facilitar la seva inserció professional en aquest àmbit.

El llibre relata, en clau d’humor, la història de l’aventurer Mike Iguana Johnsons, que a través d’un programa de televisió al canal DiscoveryCat es dedica a resoldre misteris i buscar monstres i éssers fantàstics arreu del món. En aquesta ocasió, l’aventurer viatjarà per tot Catalunya amb l’afany de descobrir les seves tradicions, la seva cultura, les ciutats, els pobles, la gent i trobar “el català autèntic”. Pel camí coneixerà un gat que parla, una olotina de la qual s’enamorarà i personatges de l’actualitat catalana com Albert Pla, Quim Monzó, Albert Sànchez Piñol, Isabel Coixet o Josmar Gerona, entre d’altres.

La Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic és una iniciativa de l’Agència Catalana de Joventut del Departament de Benestar Social i Família. El premi consisteix en la publicació del treball seleccionat a través de l’editorial Edicions de Ponent. L’objectiu és promoure la pràctica artística del còmic entre els joves, així com de facilitar la seva inserció professional en aquest àmbit.

Actualment ja està oberta la convocatòria per optar a les Beques Carnet Jove 2014. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 28 de maig a través de la web www.carnetjove.cat/connectat

Et poden
Interessar
...