FCC-Segell-banner4
Emaya entrega els premis del VII Concurs fotogràfic Opticaigua

Convocatòries

Emaya entrega els premis del VII Concurs fotogràfic Opticaigua

bonart palma - 16/05/14
BONART_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El tinent de batlle de Medi Ambient i president de l’Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (Emaya) de Palma, Andreu Garau, ha assistit en el Casal Solleric a la inauguració de l'exposició de fotografies del VII Concurs Opticaigua 2014 organitzat per Emaya i al qual s’han presentat 150 fotografies. Andreu Garau ha entregat els premis als guanyadors del concurs.

A l’acte també hi han estat presents la directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art, Pilar Ribal, i el cap del Departament de Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa municipal, Antoni Bennàsar.

El concurs fotogràfic promogut per Emaya amb la col·laboració de les empreses Tot Foto i Foto Ruano, té lloc cada any amb motiu del Dia de Mundial de l’Aigua promogut per l’Organització de les Nacions Unides (ONU) i té com a objectiu conscienciar la societat sobre la importància de l’aigua com a recurs natural limitat i la necessitat de fer-ne un ús responsable i eficient.

El Casal Solleric acollirà a partir del dia 16 i fins al pròxim 1 de juny les fotografies guanyadores, els accèssits i una selecció de les 15 millors fotografies presentades al concurs.

Els guanyadors de la VII edició del Concurs fotogràfic Opticaigua 2014 han estat els següents: Primer premi: Javier García Pérez, amb la fotografia “La energía de los elementos”. Ha rebut un val de 700 euros en productes de fotografia en Foto Ruano. Segon premi: Toni Armella amb la fotografia “Generador i conductor d’energia”. El premi consisteix en un val de 200 euros en productes fotogràfics en Foto Ruano. Tercer premi: Meritxell Costa Petit amb la fotografia “Resplendor al mar”, que ha rebut un val de 150 euros a utilitzar en productes de fotografia en Foto Ruano. Accèssits: Javier Núñez, Héctor García Delgado, M. Sergio López Conde, Magdalena Olejniczak i Ignacio Barcia González, que reben un val de 100 euros en impressió o revelatge a Tot Foto.

A la imatge, Andreu Garau, amb representants de TotFoto, Foto Ruano i els guanyadors.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021