Expo Josep Coll 2022 baner
Elger Esser i Gillermo Mora al Casal Solleric

Exposicions

Elger Esser i Gillermo Mora al Casal Solleric

bonart palma - 20/05/14
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El Casal Solleric de Palma ha presentat les exposicions d’Elger Esser i Guillermo Mora. A la ronda de premsa de presentació hi han assistit Maria José Massot, coordinadora general de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Pilar Ribal, directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art i co-comissària, Carlos Jover, co-comissari, Elger Esser, artista, Fernando Gómez de la Cuesta, comissari i Guillermo Mora, artista.

Elger Esser (Stuttgart, 1957) va créixer a Roma on va viure entre 1969 i 1966. En aquesta mostra presenta per primera vegada imatges d’ones de la mar en desenvolupament, jardins a la llum del dia i aquests increïbles nocturns que evoquen la tensa serenitat del paisatge simbolista i romàntic, en un recorregut que va des de la immensitat de les composicions amb aigua i horitzons mínims fins al detallisme dels jardins frondosos.

Nunca casi nunca a veces siempre de Guillermo Mora és un site que s’integra en el cicle d’exposicions titulat Camera obscura, un projecte que inicia la seva reflexió a partir de la simplicitat de conceptes òptics bàsics com el de la pròpia càmera fosca, l’anamorfosi, el calidoscopi, l’espectre visible, la llum estroboscòpica o la fluorescència.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1