BONART_1280x150

Notícies

Mulafest 2014 tornarà omplir Ifema d’art urbà

Mulafest 2014 tornarà omplir Ifema d’art urbà
bonart madrid - 21/05/14
El grafit torna a regnar en Mulafest 2014 però en aquesta ocasió ho farà amb tallers participatius a càrrec de Family School i 100x100 Madriz, en els quals es descobrirà els secrets d'aquest art durant cada dia de celebració del Festival, del 26 al 29 de juny, en IFEMA. La gran novetat d'aquest any seran les SprayXpress Battle, o el que és el mateix, batalles d'escriptors de grafit. Serà la primera vegada que es realitzi aquesta disciplina a Espanya: sis minuts, sis pots, dos participants i que guanyi el millor.
Herois de Mula és l'exposició de fotografia en format XXL que retrata al públic de Mulafest compost per persones anònimes de la cultura *underground i del tatuatge. Instantànies de més de 2,5 metres carregades de passió, intensitat, energia i una gran bellesa preses per la jove artista Marta Rodríguez de Tena, que es podran gaudir en el pavelló 14.

L'il·lustrador Ricardo Cavolo torna a omplir de color Mulafest. Aquesta vegada amb un mural participatiu que es convertirà en un dels més grans mai executats a Espanya. Es partirà de la base del mural que es va fer el febrer passat durant la fira Aula; 16 metres dibuixats i acabats gràcies a l'ajuda dels estudiants de la Universitat Europea, i es continuarà amb 10 metres més que es completaran durant el Festival.

Wallpeople és un projecte d'art col·laboratiu amb base a Barcelona que convida a les persones a crear i a formar part d'un moment únic en un espai determinat. En aquesta ocasió, l'espai serà un dels murs de IFEMA, de 24m2, i l'acció A títol personal llançarà a la fama a tots els assistents que els desitgin sent protagonistes d'una de les portades d'El País Setmanal.

Una altra de les novetats d'aquest any serà l'exposició de la Col·lecció Beep ARCO, el premi que cada any atorga ARCOmadrid, al costat de la cadena de tendes capdavantera en electrònica Beep, a una peça d'art electrònic. Seran exposades Exercicis de mesurament sobre el moviment amanerat de les mans de Manu Arregi (guanyadora edició 2014), The Ekrmz Trilogy d'Ubermorgen.com (guanyadora edició 2009) i Independent Robotic Community de Ricardo Iglesias i Gerard Kloger (guanyadora edició 2006).

La Universitat Europea torna a col·laborar amb Mulafest amb un projecte que acollirà quatre propostes dels estudiants d'art i disseny. Living Cups, de Cristina Martínez, Marta Olivares i Miguel Siloniz serà un espai de descans i reunió, situat en el pavelló 14, compost per 6.000 gots de cartó de color blanc en el qual 2.000 contenen cultius de llenties i mongetes negres, amb la finalitat de generar un aspecte orgànic de l'espai i creant la sensació d'endinsar-se en una selva de cultius. The OMNI (Objecte Mulafest No Identificat) de Giorgia Tiberi, Lara de Ynclan González i Paula Currás serà un lloc que reflexionarà sobre com els imaginaris procedents de la ficció són capaces de generar noves experiències traslladant-les a la nostra realitat. Una altra zona de descans dins del festival serà Cafè Connection, d'Andrea Torres i Mariana Gella, en la qual es recrearà una plantació de cafè mitjançant pals de cartó, globus i hamaques de sac. L'últim projecte seleccionat ha estat Get RichSelf Service de Carlos González, Immaculada Mariscal i Alejandra Galván. Un tapís metàl·lic format per 50.000 monedes d'1 cèntim que els visitants hauran de decidir si volen vorejar abans d'entrar al festival.
La-Galeria-201602-recursinclassificables

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90