FCC-Segell-banner4
Addaya signa un conveni d’intercanvi amb el Bòlit

Notícies

Addaya signa un conveni d’intercanvi amb el Bòlit

bonart alaró - 25/05/14
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El Bòlit-Centre d'Art Contemporani de Girona,?ha posat en marxa la convocatòria ??Bòlit Residència Girona Creativa, un nou projecte de residència en el qual Addaya, Centre d’Art Contemporani d'Alaró?participa mitjançant la signatura d'un conveni amb el centre d'art de Girona,?amb la finalitat de promoure i possibilitar l'intercanvi i experiències dels artistes en tots dos contextos i centres.?El primer artista resident al Bòlit serà Andrés Senra (Brasil, 1968), artista que també fou resident en 2012 a Addaya. Tot seguit, ja en el mes de juliol, serà Tomàs Pizà (Palma de Mallorca, 1983) qui es beneficiarà d'aquest conveni,?i que realitzarà un projecte específic en terres gironines.

A hores d'ara, Addaya manté un conveni amb la direcció del Màster d'Arts Visuals de la UPV - Universitat Politècnica de València,?mitjançant el que rep anualment a un artista prèviament seleccionat pel centre d'art. ?Amb aquest nou conveni, amb el Bòlit-Centre d'Art Contemporani de Girona, obre les portes que siguin artistes vinculats al centre d'art d'Alaró, ?els que puguin realitzar una residència creativa en les instal·lacions del centre d'Art gironí.

Des de Addaya es treballa també, en un projecte de residència d'artistes conjuntament amb els centres Museu de l'Empordà de Figueres, Le Lait d'Albí i La Panacée de Montpellier aquests dos a França i el propi Bòlit de Girona, projecte anomenat ETAC - Espai Transfronterer d'Art Contemporani que es preveu es dugui a terme a finals d'aquest any. Addaya rebrà a l'artista proposat pel centre d'Art de Girona durant el mes de setembre de 2014.

A la imatge, obra d'Andrés Senra.

Et poden
Interessar
...

817x68