FCC-Segell-banner4
135 ciclistes vestits d\'època participen en la Bicicletada Modernista de BCN

Notícies

135 ciclistes vestits d'època participen en la Bicicletada Modernista de BCN

bonart barcelona - 01/06/14
Baner_Subirachs_Bonart_360x356220317_Verdu_Bonart-180x180
Amb un trenta per cent més de participació, respecte l'any passat, 135 ciclistes vestits d’època han participat en la quarta edició de la Bicicletada Modernista de BCN organitzada pel Museu del Modernisme Català. Els participants han realitzat un recorregut que ha passat per alguns dels edificis modernistes més emblemàtics. El grup ha sortit des del recentment restaurat Recinte Modernista de Sant Pau, per enfilar l’Avinguda Gaudí. Al final de l’avinguda els esperava la la Basílica de la Sagrada Família i un pelegrinatge de turistes que s’han sorprès al veure la rua de la 4a Bicicletada Modernista de Barcelona. Tot seguit els amants del ciclisme i el modernisme han pogut veure el Palau de la Música Catalana, la Pedrera i les cases Batlló i Amatller, entre els 30 edificis i monuments seleccionats per aquesta 4a bicicletada.

El bon temps ha acompanyat tot la jornada, amb un ambient primaveral. Gràcies a les dues parades tècniques els ciclistes han recuperat forces; la primera al Bar Trio, un establiment bike friendly, on tots els participants han pogut gaudir d’una cervesa ben freda (sense alcohol) i formatges d’Astúries i a l’arribada, al bell mig de la 10a Fira modernista de Barcelona (confluència dels carrers Girona i Mallorca) els esperava una xocolata calenta i l’entrega dels premis a la millor foto a les xarxes, la millor bicicleta i el millor look.

La jornada ha estat marcada per una ambient agradable, amb molta alegria i sota la supervisió de 4 agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que han vigilat per la seguretat dels participants, tot gaudint del bon temps, del patrimoni que ens han deixat mestres com Antoni Gaudí, Lluís Domènech i Montaner, Josep Puig i Cadafalch o Enric Sagnier, entre d’altres.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1