FCC-Segell-banner4
Les escales del metro, espai artístic de Swab BCN

Certàmens

Les escales del metro, espai artístic de Swab BCN

bonart barcelona - 03/06/14
Eude, genericBaner_SantiMoix_Bonart_180x180
Swab Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Kognitif han convocat a les escoles de disseny més rellevants de Catalunya per mostrar les seves creacions a les escales de metro. El resultat es pot veure fins el 15 de juny a vuit escales de cinc estacions de la ciutat. La Fira Internacional d'Art Contemporani tindrà lloc del 2 al 5 d'octubre al Pavelló Italià de Fira Barcelona.

Swab Stairs forma part del programa Swab OFF i del projecte TMB Cultura. L’objectiu és establir una relació entre la formació acadèmica i la transformació artística d'un dels trajectes més quotidians de la ciutat: el metro. Swab Barcelona ofereix als estudiants l'oportunitat única d'exposar els seus treballs creatius davant els nombrosos usuaris d'aquest mitjà de transport.

Amb un total de vuit escoles participants de tota Catalunya (EADT de Tarragona, IED, Pau Gargallo, ESDAP La Llotja, ESDI, Elisava, ERAM de Salt i ESDAP d’Olot), del 5 al 15 de juny es mostraran els millors treballs dels estudiants d'art i disseny d’aquestes escoles. La startup Camaloon, líder europeu en customització, ha col·laborat amb Swab produint els vinils de Swab Stairs 2014. Aquesta plataforma en línia està dirigida a artistes internacionals que volen produir i vendre les seves creacions amb qualitat.

La inauguració tindrà lloc el dia 5 de juny a les 12 h. al vestíbul de l’estació de metro de Gran Via-Passeig de Gràcia (davant del Comèdia).

A la imatge, Jordi Capilla Tudella "Bycing", Universitat Pau Gargallo, estació metro L4.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura