BannerFCC_Bonart

Exposicions

"Postal Service" de Geoff Bartholomew a La Taché Gallery

\
La-Galeria-201602-recursmarta-sentis-bonart-180x180
bonart - barcelona - 11/06/14
La Taché Gallery del Consell de Cent, 292 de Barcelona presenta el 12 de juny a les 19.30 h. Postal Service de Geoff Bartholomew. L’artista presenta un projecte col·laboratiu realitzat específicament per a la galeria amb la col·laboració de DOCfield 14 Festival. Les obres que conformen la mostra han estat generades mitjançant l’ús de càmeres estenopeiques, que han enregistrat moments d'absoluta quietud (mentre esperaven el seu viatge) alhora que moments de molt de moviment.

Per a la realització del projecte, l’artista ha convidat diferents professionals del món de la cultura a Barcelona a què col·laborin amb ell. Els participants són Rafael Argullol, Jorge Herralde, Rosa Ma Malet, Bartomeu Marí, Pere Portabella, Pepe Serra, Jordi Soler i el mateix Carles Taché. Cadascú d'ells ha rebut una càmera estenopeica amb l’orifici d’entrada de la llum obturat. Seguint les instruccions de l’artista, els receptors han retirat l'embolcall de la càmera de manera que la llum pugui penetrar en l'interior de la caixa. Llavors, des d'allà o han volgut, han enviat la caixa a la galeria. Per tant, a la seva arribada a l'espai expositiu, la càmera ha viatjat durant hores o dies i ha estat manipulada per missatgers i transportada als seus vehicles. Després d'haver enregistrat totes les etapes del seu viatge i un cop ja a la galeria, ens detén la foto exposició tot finalitzant així el procés.

Geoff Bartholomew viu i treballa a Londres. Graduat pel Camberwell College of Art I MA al Royal College of Art, recentment ha exposat a The Zabludowicz Collection i a Paradise House.

Et poden
Interessar
...