970x250_appec2021
Presentació de l’exposició de Van der Kaap a la Virreina

Exposicions

Presentació de l’exposició de Van der Kaap a la Virreina

bonart barcelona - 20/06/14
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
El dia 26 de juny a les 13.30h es presentarà a la Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99, de Barcelona) l’exposició de l’artista Gerald Van Der Kaap, Amsterdam, Bangkok, Xiamen. A la roda de premsa hi assistirà el director de la Virreina Centre de la Imatge, Llucià Homs; l’artista, Gerald Van Der Kaap; la comissaria de la mostra, Hilde Teerlinck i el president de la Fundació ArtAids, Han Nefkens. Es tracta d’una exposició d'obres recents de Gerald Van Der Kaap, comissariada per Hilde Teerlinck, a partir d’una selecció dels fons de la Han Nefkens H+F Collection. L’exposició reuneix els projectes de l’artista resultat de diversos anys de treball en diferents residències d'artistes a Bangkok, Xiamen i Amsterdam i una peça inèdita, produïda per aquesta mostra i rodada al Cap de Creus.

Gerald Van Der Kaap (Enschede, Països Baixos, 1959) sempre ha treballat en una àmplia varietat de disciplines artístiques i amb gairebé tot tipus de mitjans audiovisuals: primer fotografia, vídeo i instal·lacions; després ordinadors, televisió i CD-ROM; i finalment, vídeo digital i performances de vídeo (VJ) en directe. Les seves obres es caracteritzen per una visió alhora conceptual i experimental, una talaia que li permet explorar les qüestions, condicions i història del mitjà en concret.

L’exposició s’inaugura el dia 26 de juny, a les 19.30 hores i es podrà veure a l’espai Virreina Lab de la Virreina Centre de la Imatge del 27 de juny al 31 d’agost de 2014

A la imatge, Mai, BKK II, 2008.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]