FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Fotollibres. Ací i ara" a Foto Colectania

bonart barcelona - 24/06/14
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
En els últims anys, el fotollibre s’ha convertit en la millor eina de difusió per a tota una nova generació de fotògrafs del nostre país.

Alhora, ha obert un nou camp on experimentar nous llenguatges i processos de treball que han rebut els més alts reconeixements internacionals.

L’exposició Fotollibres. Ací i ara, que es podrà visitar fins al 30 de juliol, es fa ressò d’aquest auge del llibre fotogràfic contemporani. El recent impuls que han rebut els fotollibres ha suposat un canvi de paradigma en la fotgrafia d’autor del nostre país.

Fotollibres. Ací i ara consta de vuit treballs presentats a la paret i una desena de llibres que es presenten d’una manera destacada i que els visitants poden consultar a la sala.

Fotollibres. Ací i ara  reuneix treballs fotogràfics recents de Ricardo Cases, Cristina de Middel, Óscar Monzón, Aleix Plademunt, Simona Rota, Txema Salvans, Carlos Spottorno i Antonio Xoubanova; i els fotollibres de Gustavo Alemán, Israel Ariño, Julián Barón, Jon Cazenave, Federico Clavarino, Alberto Feijóo, Eloi Gimeno, Paco Gómez, Roger Guaus, Ignasi López, Maíra Soares, Miguel Ángel Tornero i Juan Diego Valera.

La mostra, que se centra en els llibres editats al nostre país entre els anys 2011 i 2014, pretén ser un reflex de la varietat, tant dels gèneres fotogràfics com dels col·lectius, editorials i autors que l’han protagonitzat.

A la imatge, The Waiting Game, 2013 de Txema Salvans.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68