FCC-Segell-banner4
Inauguració de l’exposició “Món submarí” a Es Baluard

Exposicions

Inauguració de l’exposició “Món submarí” a Es Baluard

bonart palma - 27/06/14
BONART-180x180-CervellsBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El batlle de Palma, Mateo Isern, ha assistit a la inauguració de l'exposició Món submarí, organitzada per la Fundació AXA i l'editorial Lunwerg al Museu Es Baluard i el Passeig Sagrera. Isern ha celebrat l'arribada a Palma d'una mostra fotogràfica "que ens permet gaudir a peu de carrer d'aquesta selecció d'autèntiques obres d'art que ens ofereix la natura".

Durant la seva intervenció, el batle també ha assegurat que es tracta d’imatges que ens submergeixen en les meravelles del mar, un mar que aquí estimem i gaudim. Un mar que forma part de nosaltres". Perquè, com ha afirmat Isern, "viure en una illa ens fa ser extraordinàriament conscients de la importància de respectar les aigües i tota la biodiversitat que alberga l'entorn marí, una riquesa natural que hem de protegir i llegar a les generacions futures".

L'acte ha comptat també amb la presència de Manuel Trigos, director de la Territorial Llevant-Balears d'AXA, Javier Zaldúa, director general de Lunwerg i el naturalista Joaquín Araújo, comissari de l'exposició, als que el batle ha agraït l'organització de la mostra.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura