Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

L&B proposa una col·lectiva pel Gallery Weekend

L&B proposa una col·lectiva pel Gallery Weekend
bonart barcelona - 10/10/19

La galeria L&B presenta el marc de la galeria cap de setmana de la galeria de l’exposició 2019 4 ARTISTES, una proposta col·lectiva de quatre artistes pertanyents a decades diferents: Meta Isæus-Berlin (1963), Núria Rion (1976), Marria Pratts (1988) i Anna malalt (1990).

El recorregut de l’exposició 4 ARTISTES es planteja com un viatge per la memòria que part de l’espai i els objectes més íntims així com de l’entorn immediat, ja és la casa, la naturalesa o la ciutat. Per a la mostra s’ha realitzat una selecció d’obres en diferents soports: l’escultura i l’obra pictòrica de Meta Isæus-Berlin; la instal·lació i els treballs sobre paper de Núria Rion; les alfombres i els dibuixos sobre paper i fusta de Marria Pratts i l’art objecte d’Anna ill.

En paraules de crítica i comissaria Rosa Martínez, les obres de Meta Isæus-Berlín no són únicament un exercici de reflexió que proposa un doble metafòric sobre el món, alhora que les seves creacions són un exemple de com les relacions amb la vida es poden establir directament a partir del llenguatge de l’art. El mobiliari escandinau és constant tant a les instal·lacions de l'artista reconegut com a la seva obra pictòrica. Particular del punt com a punt de referència i sempre ensenyant com un contingut de memòria i reflexió, Meta Isæus-Berlín es va posar a punt vermell d’importants que s’intima amb l’espectador.

La manera de treballar de l'artista català Núria Rion és una aproximació al territori establint contacte directe amb la matèria a través de l'experiència i la cerca d'aquell pretèrit, títol de la instal·lació i dels dibuixos sobre paper que presenta. “Roques i pretèrits” és el resultat d’una acció realitzada al Parc Natural de la Serra del Montsant a la que, com si es tractava d’un mantra o d’un exercici d’arqueologia vertical, Rion palpa i registre la roca, una petita porció del Montsant que concentra tota la seva memòria.

A la imatge, detall del cartell promocional de la mostra.
Eude, genericBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88