banner-elscatala-817x88px
La fotografia experimental d\'Alfredo Rodríguez i Juliana Cerqueira a NoguerasBlanchard

Exposicions

La fotografia experimental d'Alfredo Rodríguez i Juliana Cerqueira a NoguerasBlanchard

La-Galeria-201602-recursBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Fins al 5 de novembre de 2019, la galeria NoguerasBlanchard de Barcelona acull el primer capítol (Love) de l'exposició de fotografia experimental The Swamp of Forever, de l'artista Alfredo Rodríguez amb la col·laboració de Juliana Cerqueira.

En l'estat actual de la producció cultural la idea d'un temps estancat sembla haver entrat al món de l'art. Pensar que l'art avança o evoluciona semblaria més una ficció de la promesa moderna que una veritable descripción de la seva naturalesa, la qual tendeix a confondre propòsit i resultat. The Swamp of Forever és un cicle d'exposicions comissariat per Carlos Fernández-Pello que busca desdoblar aquesta condició del temps en quatre aspectes: l'amor, la coincidència, l'estàndad i l'origen, i que alhora comparteixen una relació problemàtica amb la idea de linearitat.

En aquest primer capítol, Amor, es presenta un nou cos de treball d'Alfredo Rodríguez (Madrid, 1976) juntament amb una peça convidada de Juliana Cerqueira Leite.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

728x90