FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Protocol obert" a Scala Showroom

bonart sant martí vell - 31/07/14
La-Galeria-201602-recursthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Protocol obert és un projecte que parteix de les converses mantingudes durant l'hivern entre l'arquitecte i propietari de La Scala Showroom Edegar d'Avila i l'artista visual Javier Peñafiel.

La relació entre mobiliari i obres d'art ha estat sempre un cas de decoració, mai fàcil, que ha necessitat la intervenció dels més variats especialistes per a la seva convivència en un mateix espai. Al llarg del temps, han decorat i instal·lat no només interioristes, sinó arquitectes, artistes, sociòlegs i antropòlegs, en una cadena nombrosa que ha convidat a la hibridació de les disciplines
És per això que, al fil de la conversa, van veure necessari dotar l'exposició d'un protocol obert i provocador. Què podien aportar ells de nou? Van decidir establir distàncies i buits a cada habitació de la masia, amuntegant en grups de sentit o cronològics els mobles d'Oscar Niemeyer, Carlo Ratti, Edgar Bartolucci & John Wadhem, Osvaldo Borsani, Silvio Cavatorta, Arne Jacobsen, Luigi Colani o Stilnovo i en conversa les obres dels artistes Louise Sudell, Domènec, Erick Beltrán, Javier Peñafiel, Alberto Peral i Lluís Hortalà. És a dir, sense cap decoració, oferir el buit i la distància com una llotja per als visitants i esperant que l'escenografia es convertís en un lloc on observar i treure conclusions.

La Scala Showroom és un espai d'art i mobles ubicat a la localitat de Sant Martí Vell (Girona) de la mà de l'artista anglesa Louise Sudell i l'arquitecte brasiler Edegar D'Avila.

A la iamtge, Liceu de Louise Sudell.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura