FCC-Segell-banner4
Pintura de Dominica Sánchez a Artur Ramon Art

Exposicions

Pintura de Dominica Sánchez a Artur Ramon Art

bonart barcelona - 05/08/14
Banner-CMW-180x180px_v1-espBaner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356
Dominica Sánchez ha exposat de manera individual a Artur Ramon Art de Barcelona en diverses ocasions; la darrera, el 2007. Enguany, la galeria n’ha exposat obra (escultura i dibuix) dins de la mostra col·lectiva Analogies, mentre que el 2013 l’artista va ser una de les creadores representades a Mirades de dones, entre d’altres. En aquesta ocasió, Artur Ramon Art presenta les seves pintures més especials que es podran veure fins a principis de setembre del 2014.

La mostra pren com a punt de partida la fascinació de l’artista per la llum, el color i les qualitats efímeres de l’aire.

Dominica Sánchez (Barcelona, 1945), coneguda especialment per les seves escultures, que juguen amb la corba, el buit i l’espai, exhibeix ara les seves pintures, obres que busquen el diàleg amb l’espectador a través d’un impecable ús. A Dominica Sánchez. Pintura, que es podrà visitar fins a principis de setembre, s’hi podrà veure una selecció dels seus treballs sobre llenç en què la força expressiva dels colors és la nota dominant. Una acurada conjunció de tonalitats, formes i colors que atorguen una personalitat inconfusible a l’obra de Sánchez. Des dels tons vermells intensos fins al blanc i negre, “Dominica és color. Però l’opacitat, en la Dominica –i en el color–, no és l’ocultació de les coses ni la distracció de cap significat. L’opacitat és, paradoxalment, la claredat de presentar-se. Fins en la imatgeria del blanc i negre que la Dominica es fabrica i en què és tan expressiva batega el color. En el gest que dibuixa hi ha color. En la línia corba, en la taca negra, en la geometria de volums hi ha color. Que vol dir que hi ha una motivació profunda, que els seus exercicis no són gratuïts, sinó que arrelen”, escriu Joan Puigdefabrega.

A la imatge, Sense títol de Dominica Sánchez.

Et poden
Interessar
...

817x68