970x250_appec2021
Eva Miquel porta els seus mutismes a la Palmadotze

Exposicions

Eva Miquel porta els seus mutismes a la Palmadotze

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Fins al 30 de novembre de 2019, la galeria Palmadotze, al Camí de Mas Pujó, s/n de Santa Margarida i els Monjos acull l'exposició Mutismes de l'artista Eva Miquel.

Eva Miquel (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona 1996. Les propostes d'Eva Miquel es concreten i materialitzen en aquesta etapa de maduresa a través del dibuix, en aquesta disciplina va quedar finalista al premi internacional de dibuix Ynglada-Guillot 1917, el vídeo i la fotografia han estat llenguatges també explorats en la seva carrera.

La mirada inquietant d'Eva Miquel ens mostra en els seus dibuixos una història en blanc i negre a partir de la qual convida el públic a construir el seu propi relat. En aquestes obres, paisatges humans plens de dramatisme i emoció, tot pot succeir. Eva Miquel és una alquimista del paisatge, una encantadora de llapis, una romàntica amant de la qualitat del grafit, del gris i del negre que reverbera sobre la soledat del paper en blanc. I com a bona bruixa de la seva tècnica, plasma l'emoció pintant amb el llapis.

El fil conductor de les obres d'Eva Miquel no és altre que la mirada poètica. I aquesta poesia queda plasmada en els seus quadres i en la mirada de qui els observa, però després de la bellesa, es revela un tot profund del drama social contemporani.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Banner_817x68_01