FCC-Segell-banner4
Jorge García presenta \

Exposicions

Jorge García presenta "Expunction" a la Torre de ses Puntes

bonart manacor - 04/09/14
BanerJaumeRiba05thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La Torre de ses Puntes de Manacor presenta el dia 6 de setembre l'exposició Expunction de Jorge García (Toledo, 1977), artista plàstic i docent, especialista en camps com el gravat o la teoria de la imatge, activitats que ha desenvolupat simultàniament des de fa onze anys. Viu i treballa a Madrid.

El treball de Jorge García, gairebé sempre centrat en l'escultura i la instal·lació, l’ha portat a abordar “l’objecte” en totes les seves dimensions. Des del fetitxisme més exagerat, a la càrrega més interpretativa, passant també entre altres aspectes, per la dimensió més crítica i irònica.

Actualment les seves propostes exploren formalment i conceptualment noves inquietuds, abordant una narrativa en múltiples nivells o més aviat de forma fractal, entre individu, art, estructures socials i conjuntura històrica, posant l'accent en l'impacte que les estructures de poder tenen en els processos de relació amb un mateix i amb l'entorn. Aquest canvi o aquestes noves inquietuds conceptuals l’han obligat a treballar amb multitud de mitjans i tècniques, des de l'escultura al vídeo, passant per instal·lacions, dibuixos i gravats, adequant a cada moment la idea, el procés i el mitjà.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura