FCC-Segell-banner4
Segona edició d\'Intersecció. Festival d\'Art Audiovisual Contemporani

Notícies

Segona edició d'Intersecció. Festival d'Art Audiovisual Contemporani

bonart la corunya - 15/10/19
180x180Nial nou-180x178
Intersecció. Festival d'Art Audiovisual Contemporani celebrarà la seva segona edició del 24 al 27 d'octubre a la Fundació Luis Seoane. El festival ha seleccionat 13 obres com a programació de la secció Galícia de les quals nou són estrenes mundials i estan signades per autores que, majoritàriament, són representatives no només del circuit gallec sinó també de l'espanyol. És el cas, per exemple, de Carla Andrade -que presentarà dos obres-, Carme Nogueira, Félix Fernández, Alberte Pagán o Vázquez / Arrieta -Vicente Vázquez i Usue Arrieta.

El cos com a objecte decoratiu, les limitacions de les nostres capacitats cognitives, la imaginació, la possibilitat, fugides cap enrere, crisis institucionals, codis de la narració epistolar, la segona intenció, l'art urbà, el lletgisme gallec, vides congelades en el paper, la generació d'una obra, la paradoxa de la relativitat de l'espai-tempo o la consciència lingüística són algunes de les temàtiques que s'abordaran a través d'aquesta programació i que reflecteixen la versatilitat del mitjà audiovisual contemporani a Galícia.

Vídeo i Súper 8 són els formats utilitzats en els treballs que es projectaran en dues sessions, independents entre si, que formen la secció Galícia. La primera d'elles tindrà lloc el 26 d'octubre i estarà formada per set peces, totes estrenes mundials: Figures decoratives # 3, de Verónica Vicente; Transfiguració i Cando us ollos non n'hi ha prou, de Carla Andrade; Crida a l'escola, de Carme Nogueira; Subtextos d'un patró de manteniment, de Félix Fernández; Correspondència. O privire pentru Alti ochi, de Lara i Noa Castro; i Le danseur donis solitweets (El bailaor de soletuits) d'Edu Fernández.

Et poden
Interessar
...

817x68