M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
“Nonument” inaugura la programació del MACBA a l’edifici del Convent dels Àngels

Exposicions

“Nonument” inaugura la programació del MACBA a l’edifici del Convent dels Àngels

bonart barcelona - 08/09/14
Nial nou-180x178Anunci_Ampudia
El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) convida 28 artistes del seu entorn perquè reflexionin sobre com es pot incidir avui, en un moment de canvis profunds en la societat i des de les pràctiques de l’art, en els vincles entre esdeveniment, commemoració, estètica i ciutat. El resultat és un conjunt de propostes inèdites –específicament concebudes per a aquesta exposició– on s’observa de quina manera els vocabularis artístics reinterpreten la tradició del monument i articulen els imaginaris col·lectius.

Nonument reuneix artistes de generacions i llenguatges plàstics molt diversos, els quals presenten les seves propostes en forma de dibuixos, maquetes, publicacions, objectes, textos, vídeos i accions performatives. Completa la exposició un seguit de entrevistas a persones que “pensen” críticament la ciutat, així com el paper de l’art dintre dels actuals entorns urbans.

Aquesta mostra inaugura la programació expositiva del MACBA en els nous espais del Convent dels Àngels. Nonument, que es podrà veure a la sala d'exposicions del Convent dels Àngels des del 10 de setembre de 2014 fins al 8 de febrer de 2015, comptarà amb obres dels següents artistes: Antoni Arola, Itziar Barrio, David Bestué, Sergi Botella i Mariona moncunill, raimond Chaves i Gilda Mantilla, Curro Claret, Marcel Dalmau, Domènec, Alicia Framis, Atonio Galiano, Àlex Giménez i Jorge Rodríguez Gerada, Terence Gower, Sílvia gubern, Alicia Kopf, Marc Larré, Rogelio López Cuenca i Elo Vega, Antoni Llena, Miralda, Muntadas, Daniela Ortiz, Víctor Pimstein Ratinoff, Sitesize (Elvira Pujol i Joan Vila-Puig) i Francesc Torres.

Et poden
Interessar
...