Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Nando Esteva exposa a Isabel Guarch i al Brassclub a la Nit de l'Art de Palma

Nando Esteva exposa a Isabel Guarch i al Brassclub a la Nit de l\'Art de Palma
bonart palma - 17/09/14
La fotografia de Nando Esteva serà present a la Nit de l'Art que se celebra el dia 18 de setembre a Palma amb dues exposicions: "Lladre de guant negre" a la boutique atelier Isabel Guarch i "El Modern" a Brassclub.
"Lladre de guant negre" és una col·lecció nova de set imatges inspirades en dues fonts de creació artística: les joies d'Isabel Guarch i els còctels de Rafa Martín (Brassclub). El resultat d'aquesta col·laboració és una sèrie de fotos amb un halo de misteri i gran precisió tècnica i podrà visitar-se el dia 18 de setembre a la boutique atelier Isabel Guarch (Plaça del Mercat, 16) a partir de les 19,30 h.
"El modern destil licorista" és una sèrie de fotografies realitzades en col·laboració amb Rafa Martín i en la qual es rendeix tribut a l'exercici de l'hostaleria en la seva versió més depurada. L'exposició s'inaugura el dia 18 i romandrà fins al 21 de setembre al Brassclub (Passeig Mallorca, 34), que oferirà còctels inèdits i un ambient molt especial inspirat en l'obra.Nascut a Palma, el 1979, Nando Esteva és un fotògraf d'àmplia experiència professional en el món de la publicitat, que en els últims anys ha destacat per haver aconseguit, entre d'altres distincions, els Premis LUX, IPA, One Eyeland, Florència-Xangai , Prix de la Photographie de París Px3 i Masters Cup. seves obres són transgressores i de gran originalitat, caracteritzades per la definició i l'expressivitat.
banner-oro-180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal