FCC-Segell-banner4

Notícies

“Sinergies de futur” des del mural-pintura de Carles Bros

bonart llançà - 25/09/14
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El dia 27 de setembre, Yoga Ashram Associació, celebrarà una concentració al dic-mural de Llançà (Alt Empordà) amb una actuació titulada: Sinergies de futur, amb l'eslògan “des de el mural més gran del món” i la col·laboració de Ports de la Generalitat de Catalunya, SK Kayak, Galeria Carles Bros i el Càmping Sant Miquel de Colera.

Un grup de 40 persones sortiran amb barques i caiacs de la platja de Llançà, rumb al nou dic Banc de peix, el mural més gran del món pintat per un artista. Un cop hagin pujat tots els participants a la part més alta del dic, farem una sèrie d'exercicis de ioga just a la sortida del sol, en homenatge a la solidaritat, a la sinergia del treball en conjunt, per aconseguir un món millor, de pau i felicitat.
Una actuació de l'esser humà integrat en la naturalesa (land art), una performance en defensa d'espècies marines en perill, just en el moment de la sortida del sol, del sol naixent que és l'essència i ens donarà, l'escalfor, la garantia de futur, l'energia que ens farà imparables i la llum que ens farà créixer amb màxima plenitud i salut mental.

Per uns instans el Dic-mural "Banc de Peix" obra de l'artista Carles Bros, es convertirà en un temple per la pau, un espai Zen, on la comunicació amb la natura i les sensacions, es transmetran sense paraules.

Això si, les onades i els gavians acompanyaran, amb música de fons, aquests moments màgics que quedaran immortalitzats en un reportatge fotogràfic i un catàleg que es farà per a l'ocasió.

Les persones que vulguin contemplar la sortida del sol i aquesta actuació, ho podran fer des la part més alta de l'Illot del Castellar de Llançà, al costat de l'escultura Onada de llevant, creada en homenatge al nostre peix i als nostres pescadors.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021