BannerFCC_Bonart
Ivorypress presenta \

Exposicions

Ivorypress presenta "Geology" de Fernando Casasempere

bonart madrid - 16/10/19
Banner_180x180Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
Ivorypress presenta el 6 de novembre Geology, l'últim projecte de l'artista xilè Fernando Casasempere. L'exposició reuneix una sèrie de treballs escultòrics i pictòrics fonamentats en tres línies d'investigació: el patrimoni prehispánico, el paisatge xilè i la influència de la cultura londinenca en l'artista després de vint-i-anys de residència a la capital britànica.

A Geology, les pintures de Casasempere, de notable caràcter matèric i clares ressonàncies escultòriques, cobren per primera vegada més rellevància en sala que les seves obres tridimensionals. Familiaritzat amb els mitjans terris i minerals -arcilla, porcellana i gres- l'artista descriu el seu procés creatiu com "una acceleració de les transformacions geològiques naturals, com la sedimentació mineral".

En aquesta nova sèrie pictòrica, Casasempere interpreta els fenòmens tel·lúrics del Desert d'Atacama, la seva escorça terrestre i les seves formacions salines. Xile, país natal de l'artista, és un terreny geològicament inestable on els sismes són bastant recurrents. Aquesta inestabilitat tectònica sempre ha estat present en l'imaginari de Casasempere. En la sèrie escultòrica Tectonic plate, l'artista materialitza aquest interès amalgamant diferents minerals, igual que ocorre en les capes de l'escorça terrestre, creant textures i plasticidades que imaginen l'estètica del nucli del nostre planeta.

Et poden
Interessar
...