BannerFCC_Bonart

Exposicions

Joan Parramón exposa a l’Auditori

Joan Parramón exposa a l’Auditori
Eude, genericthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
bonart - l'hospitalet de llobregat - 05/10/14
Del 15 d'octubre al 16 de novembre es durà a terme l'exposició de l'artista plàstic de Barcelona Joan Parramón i Fornos (Barcelona, 1.951) titulada "Diàleg de partícules abans de la creació" a l'auditori Barradas de la Rambla de Just Oliveras, 56 de l'Hospitalet de Llobregat.

Amb aquesta mostra, Parramón continua investigant en l'abstracció, el moment previ a la creació percebut com un llarg procés de diàleg entre les forces existents, l'esperit i la matèria existent, base per a la creació després que tot va ser ordenat i una nova forma va prendre l'univers amb el seu nou destí. L'artista també vol dedicar aquesta exposició a "aquest moment màgic, que és el moment previ a tota creació, el de l'inici d'un projecte en el qual les partícules i les idees vaguen i s'arremolinen per ordenar-se i prendre forma, i els pigments i els gestos comencen a materialitzar-se en colors i traços, tot plasmant les idees que s'han anat gestant, generant un diàleg de possibilitats i d'impossibilitats, tota aquesta gran energia que tens per posar el tren en marxa. Després, ja ve tot rodat..." afirma el pintor.

Parramón va començar formant-se durant tres anys en el taller de Gonzalo Beltran, catedràtic de dibuix de la Llotja de Barcelona, i va continuar el seu treball de forma discontínua amb sèries, temes varis i exposicions en diferents centres culturals de Barcelona. El pintor també té obra en col·leccions particulars d'Espanya, Alemania, França, Colombia, Corea, Holanda, Itàlia, etc… Actualment està intal·lat en el seu taller que està situat al carrer Espronceda de Barcelona, on produeix la seva obra.

Et poden
Interessar
...