BannerFCC_Bonart
L’Escola d’Art i Superior de Disseny celebra el 35 aniversari

Notícies

L’Escola d’Art i Superior de Disseny celebra el 35 aniversari

bonart castelló - 16/10/19
Banner-Tina-180x180px_v1-cat4746-37216-2023_Baners_premi_Frederic_Roda_diferents_mides-180x180
L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló (EASD) celebra l’obertura d’un nou curs (2019-20) amb un acte solemne a la celebració del seu 35 aniversari, així com el primer centenari de la fundació de la mítica escola de disseny de la Bauhaus.

La inauguració, que té com a lema "Juguem". Des de l’equip de coordinació de l’activitat que dirigia el professor Pablo Ruiz és capaç d’afrontar aquest enfocament aquest any en el paral·lelisme entre àmbits escolars. Cal recordar que l'Escola de Bauhaus va ser un centre que amb només 14 anys d'existència va arribar a convertir-se en la més influent del segle XX. "D'ella vam aprendre que art, arquitectura, disseny, artesania i tecnologia poden i han de caminar sempre de la mà. Que massa regles poden limitar la creativitat i que construint una nova sensibilitat estarem fent possible un futur diferent ", assenyalen fonts de l'EASD. Partint d'aquesta premissa durant l'acte es convidarà als estudiants a jugar com a recurs creatiu. Una màxima que ja va utilitzar un dels professors de la Bauhaus, Johannes Itten, en afirmar que "el joc serà festa, la festa serà treball, el treball serà joc".

Un altre dels al·licients per a l'alumnat serà, sens dubte, la conferència inaugural que enguany recau en la figura de l'escultor i acadèmic Juan Bordes, autor del llibre 'La infància de les avantguardes. Els seus professors des de Rousseau a la Bauhaus '.


A la imatge, Escola d’Art i Superior de Disseny.

Et poden
Interessar
...