banner-elscatala-817x88px
Miguel Rasero a La Galeria de Sant Cugat

Exposicions

Miguel Rasero a La Galeria de Sant Cugat

bonart sant cugat del vallès - 10/10/14
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
A partir del 10 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre i fins a principis de novembre, La Galeria de Sant Cugat del Vallès presenta una mostra de l’obra de Miguel Rasero. En aquesta exposició, la primera d’individual que l’artista realitza a La Galeria, presenta una selecció d’obres –escultures i quadres en tècniques i formats diversos– de diferents períodes de la seva producció, com són la Sèrie Negra, la Sèrie Blanca i els Bodegons Collage.

Producció de caire figuratiu en què Rasero mira cap al passat i recorre les diferents visions de l’art intentant fondre’n la informació per construir un món. Com a eixos vertebradors de la seva obra destaquen les idees de construcció, equilibri, fragilitat i incertesa de l’existència. És un artista que domina la tècnica d’una manera extraordinària: les xarxes, els fons negres, els collages, alhora que ens emocionen pel seu contingut i sensibilitat, denoten un domini formal increïble. Es tracta d’una pintura molt escenogràfica i de seductora perfecció sensual.

Miguel Rasero (Doña Mencía, Còrdova, 1955) va arribar a Barcelona l’any 1966 on es va iniciar com a pintor. Va exposar per primera vegada a la galeria Tretze l’any 1975. Avui és un artista consolidat amb presència en més de quaranta col·leccions públiques i privades. La seva obra ha estat objecte de nombroses exposicions individuals i col·lectives. Cal destacar les que fa periòdicament a la galeria Trama de Barcelona i la retrospectiva que amb el títol de Monólogo interior va fer a l’Espai Volart de la Fundació Vila Casas l’any 2011.

Et poden
Interessar
...

817x68